Groep 3a

Wij zijn een leuke en gezellige groep met 19 leerlingen.
Op maandag en dinsdag hebben we les van juf Kitty of juf Gea en op woensdag, donderdag en vrijdag van juf Gea. Juf Natalie geeft, op dinsdag, de gymles.

Wij leren lezen met Zoem. Dat is het bijtje, dat hoort bij de methode Veilig Leren Lezen. We hebben de nieuwste versie, de Kim versie, van deze methode.

Rekenen vinden we ook heel leuk. We werken in groep 3 met de nieuwe methode, Semsom en leren rekenen met Semsom de aap. We doen veel aan bewegend leren, werken regelmatig in circuit, waarin ook techniek wordt opgenomen en maken opdrachten in onze werkboeken.

We leren mooie cijfers en letters schrijven in de schriften van de nieuwste versie van Pennenstreken.

Naast al deze vakken krijgen we in groep 3 teken- en handvaardigheidslessen en muziek en dans met o.a. de methode 123-zing. Sociaal Emotionele vaardigheden oefenen we met Kiva en voor Engels gebruiken we de methode ‘Groove me’.
Verder werken we veel samen in coöperatieve werkvormen, doen we spelletjes op het digibord en werken we met de Chromebooks

Wij houden van zingen en dansen en vinden het leuk als juf voorleest. (Bijvoorbeeld van de Gorgels, of Dolfje Weerwolfje).