Groep 7a

Onze groep bestaat uit 24 kinderen, 9 jongens en 15 meisjes. Juf Suzanne staat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor de groep en juf Marloes staat op woensdag voor de groep. 

Op dinsdag hebben we gym van juf Nathalie en op donderdag van juf Suzanne. Van eind november tot en met februari hebben we 10 keer zwemles op de dinsdag i.p.v. gym. 

Naast het gewone lezen in de klas gaan we elke dinsdagochtend de kleuters een half uur voorlezen. Dat is heel gezellig en leerzaam. We bereiden zelf een leuk prentenboek voor en gaan dan met een klein groepje kleuters ergens in de klas of gang zitten lezen.  

Vier keer per jaar hebben we Tech for fun in de WP, daar maken we iedere keer wat leuks zoals een zenuwspiraal of een appelhuisje voor de vogels.  

Na de kerstvakantie gaan we starten met een werkstuk maken. Het werkstuk is gelijk een hulpmiddel voor de spreekbeurt die we moeten houden in groep 8. 

Wij mogen dit jaar nu ook zelf brigadieren, want we hebben in september een brigadiers cursus.  Ook moeten we dit schooljaar voor het theorie examen van verkeer. In het voorjaar moeten wij het examen maken, spannend! We hebben nog even de tijd om te oefenen.  

In juni gaan we drie dagen op schoolkamp. We gaan op de fiets naar Drouwen heen en terug. Het is een stukje fietsen, maar wel heel gezellig!